Home Team - Away Team

FA Cup - England

lör 17 maj 2025 - Wembley Stadium - London

FA Cup FinalClub Wembley Crest - Wembley Stadium

Official Ticket Agent - information:

Läs mer om Experience by Wembley Stadium




Flyg och hotellpaket Flyg Hotell Biljett

I paketet ingår:

  • Flyg t/r London
  • 2 nätter på 3*** Hotell i London, del i dubbelrum
  • Officiell matchbiljett
  • Frukost
  • 1 st handbagage (ej kabinväska)
  • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
  • Skatter & avgifter

Fr 19995 SEK
/person

Hotellpaket Hotell Biljett

I paketet ingår:

  • 2 nätter på 3*** Hotell i London, del i dubbelrum
  • Officiell matchbiljett
  • Frukost
  • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov
  • Skatter & avgifter

Fr 16995 SEK
/person

Biljettpaket Biljett

I paketet ingår:

  • Officiell matchbiljett
  • Specificerad matchday upplevelse
  • Tillgång till GO Sport Travels Journr. vid behov

Erbjudandet gäller ej för återförsäljare.

Fr 13995 SEK
/person

Upplev den ultimata fotbollsfesten med biljetter och fotbollsresor till FA Cup finalen på Wembley. FA Cupen, som startade 1871, är världens äldsta fotbollsturnering och har en rik historia fylld av spännande ögonblick och dramatiska vändningar. Att vara en del av finalen är en oförglömlig upplevelse som varje fotbollsfantast bör uppleva minst en gång i livet. Med GO Sport Travel kan du vara säker på att din resa till finalen blir något utöver det vanliga.

Club Wembley Officiell Agent

FA Cup Finalen Chelsea - Arsenal

Vägen till FA Cup-finalen

Att lyckas ta sig till FA Cup-finalen är en prestation som kräver både skicklighet och uthållighet. Turneringen inleds med kvalspel och första omgången, där lag från lägre divisioner kan utmana mer etablerade klubbar. De vinnande lagen avancerar genom andra och tredje omgången, där motståndet blir tuffare och matcherna mer intensiva. Vid fjärde och femte omgången blir konkurrensen ännu hårdare när Premier League- och Championship-lag går in i turneringen, vilket ställer krav på både taktiskt kunnande och fysisk styrka.

När lagen når kvartsfinalerna, är det endast de mest formstarka som återstår. Här måste lagen visa prov på högsta kapacitet för att avancera till semifinalerna. De två bästa lagen från semifinalerna går vidare till finalen på Wembley Stadium. Att nå denna punkt i turneringen är en enorm bedrift, och att vinna finalen krönar en lång och krävande väg genom FA Cupen.

Vad du kan förvänta dig under din fotbollsresa till Wembley

Att boka en fotbollsresa till FA Cup Finalen på Wembley är mycket mer än att bara se en match. Wembley Stadium är enormt och rymmer 90 000 personer, så stämningen där är helt fantastisk. Du kommer att känna pulsen och energin från tusentals entusiastiska fans. När hela arenan sjunger och hejar, och du ser spelarna kämpa på planen, blir det en upplevelse du verkligen kommer att minnas länge. Det är som att vara en del av något större, där varje ögonblick är fyllt med spänning och glädje.

Utforska storstaden London

London är en stad full av liv och historia. När du inte är på Wembley för att se fotbollsfinalen, erbjuder London en mängd aktiviteter och sevärdheter, från ikoniska monument och kulturella attraktioner till fantastiska restauranger och shoppingmöjligheter.

Historiska monument

Besök Tower of London, Buckingham Palace och Westminster Abbey för en dos av historia och kultur.

Museer och gallerier

Utforska British Museum, Tate Modern och National Gallery, där du kan fördjupa dig i konst och historia.

Shopping

Shoppa på Oxford Street, Regent Street och i varuhuset Harrods, där du hittar allt från lyxvaror till unika butiker.

Mat och dryck

Njut av Londons rika matscen med allt från traditionella pubar som serverar klassiska fish and chips, till eleganta restauranger som Sketch med sin innovativa brittiska meny, eller Dishoom som erbjuder en smakfull indisk matupplevelse.

Om du letar efter bra matställen innan eller efter matchen, finns det flera alternativ nära Wembley. The White Horse är en traditionell brittisk pub som ligger på Wembley Hill Road. Här kan du njuta av klassisk pubmat och ett brett urval av drycker. För amerikansk mat kan du besöka TGI Fridays, som ligger på ett bekvämt avstånd och erbjuder allt från hamburgare till ribs. Om du är sugen på asiatisk mat, ligger närmaste Wagamama på Wembley Park och erbjuder ett brett urval av nudelrätter och andra delikatesser.

Hur du tar dig till Wembley

Tunnelbana

Wembley Stadium är lätt att nå via Londons tunnelbanesystem. Stationer som Wembley Park (Jubilee och Metropolitan Lines) ligger på gångavstånd från arenan.

Tåg

Direktåg till Wembley Stadium tågstation från centrala London gör resan snabb och bekväm.

Buss

Flera busslinjer stannar nära Wembley, vilket gör det enkelt att ta sig till arenan även om du inte reser via tunnelbana eller tåg.

Minnesvärda ögonblick i FA Cup finalen

FA Cupen har varit en hörnsten i engelsk fotboll sedan 1871. Turneringen har sett några av de mest minnesvärda ögonblicken i sportens historia, från otroliga underdogsegrar till dramatiska slutminuter som avgjort finaler som utspelats på Wembley Stadium. 

The White Horse Final (1923) var den första FA Cup-finalen som hölls på Wembley Stadium, känd för den enorma folkmassan som invaderade planen och behövde hållas tillbaka av en vit häst.

Wimbledons seger (1988) är en av de mest minnesvärda ögonblicken i FA Cupens historia. Den lilla klubben Wimbledon, känd som "The Crazy Gang," överraskade hela fotbollsvärlden genom att besegra storfavoriten Liverpool i en dramatisk final.

Steven Gerrards mirakel (2006) är en av de mest ikoniska händelserna i FA Cup-historien. Gerrard räddade Liverpool med ett fantastiskt mål i sista minuten mot West Ham, vilket tog matchen till förlängning och slutligen resulterade i en dramatisk seger på straffar.

Säkra din fotbollsresa till FA Cup finalen på Wembley med GO Sport Travel

Stämningen kring finalen i världens äldsta fotbollsturnering är något alldeles extra. Vi försäkrar att oavsett vilka lag som spelar, kommer din upplevelse att överträffa alla förväntningar. Föreställ dig att vara en del av 90 000 passionerade supportrar, där arenan är uppdelad i två halvor som ekar av hejaramsor från båda sidor... det är verkligen en känsla som måste upplevas på plats.

När du köper dina biljetter och fotbollsresor till FA Cup Finalen via oss, kan du vara säker på att du får en förstklassig upplevelse. Vi erbjuder endast officiella biljetter direkt från Wembley, vilket garanterar att du får legitima och säkra platser.

För en extra speciell upplevelse kan du njuta av vår VIP-behandling med röd matta-service, VIP-entréer och personlig service, vilket gör din resa till något extra speciellt.

Genom oss kan du alltid boka skräddarsydda fotbollsresor som inkluderar allt från matchbiljetter och hotellboende till transport och andra unika upplevelser.

Vårt dedikerade supportteam finns tillgängligt för att hjälpa dig med alla frågor och behov, från bokning till hemkomst. Så om du är redo att uppleva en av världens mest ikoniska fotbollshändelser, boka dina biljetter och fotbollsresor till finalen på Wembley med GO Sport Travel. Kontakta oss via telefon eller mejl för att börja skräddarsy din drömresa och säkra din plats på denna historiska final.

Vanliga frågor om våra resor till FA Cup finalen

1. När är den bästa tiden att boka biljetter till FA Cup-finalen för att få de bästa platserna?

För att få de bästa platserna och säkerställa tillgång till våra paket rekommenderar vi att boka biljetter så tidigt som möjligt.

2. Kan jag köpa enbart matchbiljetter till finalen genom GO Sport Travel? 

Ja, du kan köpa enbart matchbiljetter via vårt biljettpaket om du redan har ordnat med boende och transport.

3. Är mina platser på Wembley Stadium garanterade om jag köper genom GO Sport Travel? 

Ja, vi erbjuder officiella biljetter med garanterade platser på Wembley Stadium. Du kommer att få detaljerad information om din plats vid bokningstillfället.

4. Hur tar jag mig till Wembley Stadium för FA Cup-finalen? 

Wembley Stadium är lättillgängligt med kollektivtrafik. Det finns även flera busslinjer som stannar nära stadion.

5. Vad händer om jag behöver ändra min bokning?

Om du behöver ändra din bokning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål, beroende på tillgänglighet och villkor för din bokning.

 
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO